Slite Utveckling AB, Storgatan 95, 624 48 Slite, 0703 42 32 13, info@sliteutveckling.se
 
 
Fastigheten, med utsikt över Östersjön och den gotländska skärgården, och granne med Europas största cementfabrik samt turbiner och raukar skapar en särpräglad upplevelse.
Fastigheten på 925 kvm i tre plan är möblerad för cirka 40 personer med höj- och sänkbara skrivbord, bokhylla och stol. Parkeringsplatser under tak och några med tillgång till el. Flexibilitet och anpassning efter hyresgästernas önskemål är självklart, 50 eller 3 kvadratmeter per dag, vecka, månad eller år. Även utomhus finns möjligheter till exponeringar. Välj mellan Rauk- eller havsutsikt!
I första hand kommer plan 3 att hyras ut till permanenta hyresgäster. Plan 2 dvs mellanvåningen är en utmärkt yta för temporära utställningar, mässor o dyl. Det nordligaste rummet, en öppen yta, på ca 50 kvm fungerar för kurser, visningar m m.. Grasp Raw ställer nu i ordning bottenvåningen för att skapa mötesplatsen Raw Baltic.
Entréplanet blir också mötesplats för hyresgäster och spontana besökare. Internetkafé för alla som inte har fiberkabel, för alla som vill se havet när de arbetar eller bara vill dricka en kopp kaffe.
Ritning på lokalerna – klicka på ikonerna.
HYR UTSIKT ÖVER HAVET!
VÄLJ MELLAN RAUK ELLER HAVSUTSIKT!
Entréplan
Plan 2
Plan 3
Hyr lokal GRASP Studio Press Kontakt Köp aktier Hem Bilder Projekt Fiber Gamla bilder
arbetsmarknadsprojekt Enholmen